Er zijn zoveel vakantie-aanbieders in Nederland, de een nog kleiner dan de ander, en geloof mij… er zijn maar een paar serieuze partijen, die volwaardig en dagelijks met zeilvakanties bezig zijn, (wat overigens ook onmogelijk is als hobby in de avonduren). Maar begrijpelijk dat je als consument niet meer het verschil kan zien door alle mooie plaatjes op internet of de aanbiedingen met hoge kortingen, ach…het is natuurlijk ook zo aantrekkelijk.

Laat staan het aanbod op alle zeilvakantiebestemmingen !!  Er zijn bijvoorbeeld in Griekenland en Kroatië bij elkaar meer dan 15.000 zeiljachten beschikbaar. Dus laat staan  hoe het voor ons als agent kan zijn …. Ook met mooie plaatjes en praatjes, en ook mooie aanbiedingen.

Belangrijker is… wie is de eigenaar achter al deze zeiljachten, onderhoud, en welke service kunnen zij jou bieden en beloven !

Doordat wij geen investeerders aan boord hebben, zijn wij 100% ONAFHANKELIJK in het aanbieden van elk type zeiljacht waar dan ook, maar kiezen wel voor de persoonlijke en klachtgerichte AFHANKELIJKHEID, en als 3e belangrijke punt : 24 uur en TOP SERVICE die een charterbedrijf heeft voor onze klanten. 😉

Jij wilt toch ook dat jouw betaalde zeiljacht er ook daadwerkelijk is, en stel er is pech onderweg tijdens de zeilweek, dat je binnen een uur antwoord hebt  !

😉

Lu