Er zijn zoveel vakantie-aanbieders in Nederland, de een nog kleiner dan de ander, en geloof me… er zijn maar een paar grote partijen, die volwaardig en dagelijks met zeilvakanties bezig zijn, wat ook onmogelijk is als hobby in de avonduren. Maar begrijpelijk dat je als consument niet meer het verschil kan zien door alle mooie plaatjes op internet of de aanbiedingen met hoge kortingen, zo aantrekkelijk.

Laat staan het aanbod op alle zeilvakantiebestemmingen !!  Er zijn bijvoorbeeld in Griekenland en Kroatië bij elkaar meer dan 15.000 zeiljachten beschikbaar. En ook voor ons als aanbieder…. Mooie plaatjes, en nog mooiere aanbiedingen.

Belangrijker is… wie is de eigenaar achter al deze zeiljachten, en welke service kunnen zij jou bieden en beloven !

Onze conclusie… wij zijn heerlijk ONAFHANKELIJK in het aanbieden van elk type zeiljacht waar dan ook, maar kiezen wel voor de persoonlijke AFHANKELIJKHEID die een charterbedrijf heeft voor onze klanten. 😉

Jij wilt toch ook dat jouw betaalde zeiljacht er ook daadwerkelijk is, en stel er is pech onderweg tijdens de zeilweek, dat je binnen een uur antwoord hebt  !

😉

Lu