Ons Aanbod

Zelf Zeilen

Boek deze ultieme zeilvakantie en schipper zelf aan boord van jouw “privé” zeiljacht op één van onze verhuur bestemmingen. Zelfstandig zeilen door het gebied of ga mee met onze gezellige flottieljes. Met familie, vrienden of collega’s samen een zeilreis plannen ? Wij hebben ervaring met groepen. Bepaal je eigen koers en ervaar je de vrijheid die een zeilvakantie met zich meebrengt.

wave

Wij verzorgen het zeiljacht en uw gewenste extra’s en ons ervaren team zorgt ervoor dat alles op de haven voor uw vertrek geregeld is. Boodschappenservice,  handdoeken, gratis reddingsvesten voor de kinderen of een veiligheidsnet, een buitenboordmotortje bij de dinghy, wifi of een supboard.

Het enige wat u hoeft te doen is uw tas inpakken,  inchecken op de haven en genieten van de zeilvakantie!

Zeiljacht huren
Flottielje zeilen
Groepsreizen

Meezeilen

Meezeilen (Cabin Charter) betekent dat je als gezin, als vrienden groep of individueel inscheept op een comfortabel zeiljacht met minimaal 4 cabines. Je huurt dus 1 of meerdere cabines voor een vast bedrag.  Ons aanbod Meezeilen vind je in Sukosan en Split.

Aan boord kan je deze vakantie zo actief maken als je zelf wilt. Lekker zonnen op het voordek of neem het roer over van de ervaren schipper en zeil langs prachtige eilanden op azuurblauw water.

Net als Meezeilen binnen een flottielje is zijn er ook de speciale Jongeren Meezeilvakanties en voor de 60+.   Ga Meezeilen op een van onze zeiljachten of kies zelf een zeiljacht en wij verzorgen hierbij een ervaren Nederlandse of ervaren schipper.

Leren Zeilen

Nog nooit gezeild? Start dan met onze opleiding kajuit zeilen CWO I en II. Al vaker gezeild als bemanning maar wil je meer de ‘lijnen’ in handen hebben? Stroom dan in op CWO niveau II en leer veilig en verantwoord beslissingen te nemen als schipper aan boord.

Wil je graag genieten van een zeilvakantie in het buitenland maar is het alweer even geleden dat je achter het roer stond ? Er zijn speciale Inzeildagen. Haal herinneringen op door deelname aan deze Inzeildag…. individueel, of met het gezin! Iedereen kan na deze leerzame dag genieten van een zeilvakantie in het buitenland.

Sail-Evens biedt vanuit het gezellige Muiden kajuitzeilopleidingen aan voor de beginnende en gevorderde zeiler.  Ervaren en gekwalificeerde CWO instructeurs en modern instructie materiaal. Ons aanbod in zeilles stemmen we af met jouw ervaring.

wave

Hoeveel ervaring heb je nodig voor flottielje zeilen?

  • Om een zeiljacht legaal en (allrisk)verzekerd te huren dient minimaal 1 persoon aan boord in het bezit te zijn van een geldig Vaarbewijs 1
  • Je moet zelfstandig kunnen afvaren, aanleggen, ankeren en navigeren
  • De flottielje begeleiding is uiteraard altijd in de buurt om een helpende hand te bieden wanneer dat nodig is

Wat kan je van ons verwachten?

Van Zeilvakantie plannen maken tot het inplakken van een foto’s …..

wave

Direct contact met zeil/reis-deskundigen

Eerlijk advies en voor elk budget

Koffie/Thee staat altijd klaar !

In vaste aanbieders

Jonge of goed onderhouden vloot

Opgeleide schippers en begeleiders

Op iedere vraag een antwoord !

Online en persoonlijke assistentie op locatie

Geen service-, of reserveringskosten