CWO Zeilopleidingen Niveau I & II

CWO I & II praktijk zeilopleidingen

Kajuit zeilopleidingen CWO I en II zijn de basis opleidingen voor het veilig en verantwoord handelen op een kajuitzeiljacht.

  • Niveau I heeft als doel je op te leiden tot volwaardig bemanningslid.
  • Bij niveau II leiden wij je op zelfstandig te varen als schipper onder gunstige omstandigheden op stilstaand water.

Een kajuit zeilopleiding I en II is intensief. Vele aspecten van het kajuitzeilen komen aan bod. In een relatief korte tijd leer je veel, passen we theorie toe in de praktijk en we herhalen en bespreken de verschillende onderdelen van het kajuit zeilen.

Wil je kennismaken met het zeilen en weet je niet of je wel de gehele cursus wil volgen? Zeil dan een middag mee met onze kennismakingszeildag.

PRIJSLIJST ZEILSCHOOLMUIDEN 2021

CWO JACHTZEILEN (JaZ) NIVEAU II

2-DAAGSE CWO-1

Maandag t/m Donderdag

Vrijdag t/m Zondag

Per persoon

€ 295,-

€ 325,-

Groep (max.5p)

€ 1150,-

€ 1250,-

Prive Les

€ 1150-

€ 1250,-

CWO JACHTZEILEN (JaZ) NIVEAU II

3-DAAGSE CWO-2

Maandag t/m Donderdag

Vrijdag t/m Zondag

Per persoon

€ 425,-

€ 450,-

Groep (max.5p)

€ 1550,-

€ 1650,-

Prive Les

€ 1550-

€ 1650,-

Vrijblijvend informatie opvragen

We bellen of mailen u terug met advies voor een passende cursus of bel ons +31(0)6 20 391 393 Jeffrey (hoofdinstructeur)

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De praktijk en theorie onderdelen

Tijdens de opleiding I en II besteden wij aandacht aan de praktijk en passen zoveel mogelijk theoretische kennis toe in de praktijk. Tijdens het zeilen krijg je zo ook de theorie onder de knie. Voor het kajuitzeilen I en II is een theorie diploma overigens niet noodzakelijk. Vanaf niveau III wel.

Wij combineren de niveaus I en II in één opleiding

Dit bevorderd de leersnelheid doordat je mee kan kijken naar de verschillende niveaus aan boord. Hier leer je veel van en weet je wat je in loop van de opleiding moet beheersen.

We varen met maximaal vier deelnemers per instructeur. Hierdoor krijg je de aandacht die nodig is en zoekt de instructeur samen met jou uit wat het beste voor jou werkt. Werkt de praktijk voor jou het best? Vind je een theoretische onderbouwing prettig of kijk je bijvoorbeeld liever eerst naar de andere deelnemers.

De opleiding I en II is voor de beginnende zeiler en de licht ervaren zeiler. Het niveau van de deelnemers varieert van iemand die nog nooit heeft gezeild tot iemand die al wat mijlen gemaakt heeft als bemanning of schipper.

Deelnemen aan een de opleiding kajuit zeilen bij Sail-Events kan individueel, of met een groep van maximaal vijf personen.

Wat andere cursisten van ons zeiden:

Zeilschool Muiden liet mij zien wat ik dacht niet te kunnen!

Mark Bongers

De eerste lesdag was voor mijn ontzettend spannend, maar de instructeur ontnam direct mijn zenuwen.

In 5 dagen zowel mijn CWO 1 als 2 behaald. Joehoe !

Maria Brankovic

De Inzeildag is een aanrader. Na deze dag waren wij klaar voor onze zeilvakantie in Griekenland. Fantastische dag gehad en zeer goede intructeur (Jochem).

Groeten van Kees.

Kees Witteveen , Uw inhoud komt hier