window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-150095581-1'); NauSYS iFrame test
Meezeilen in Flottielje2024-03-29T16:37:17+01:00

Meezeilen (in een flottielje)

Meezeilen (in flottielje) betekent dat je als gezin, als vrienden groep of individueel aan boord gaat op een comfortabel zeiljacht waarop een vaste schipper aanwezig is.  Hierdoor kan je deze zeilvakantie zo actief maken als je zelf wilt. Lekker zonnen op het voordek óf neem het roer over van de ervaren schipper en zeil mee langs prachtige eilanden op azuurblauw water.

 • Ideaal als je geen of te weinig zeilervaring hebt

 • Ideaal als je “alleen” of met 2 reist !

 • Gezin-Meezeilen in het hoogseizoen

 • Prijs is maximaal 850,- euro pp/week

Meezeilen, hoe werkt dat precies ?

Een meezeilvakantie boek je als 1-weekse of 2-weekse vakantie. Tijdens deze zeiltochten wisselen we mooie ankerbaaien af met gezellige dorpjes. Overdag zit je lekker op het water en maken we een tussenstop om lekker te zwemmen/snorkelen en voor een lunch. Einde van iedere dag meren we af aan een kade en zoeken we de gezelligheid van oude dorpen en terrasjes op.

Om deel te nemen aan deze zeilvakantie heb je geen zeilervaring nodig. Wil je tijdens de vakantie wat leren van het reilen en zeilen aan boord van een modern zeiljacht? Geen probleem want de schipper geeft graag het roer aan jou over en brengt je de basis van het zeilen bij.

Meezeilen kan aan boord van een 4 cabine zeiljacht. Er worden 3 hutten verdeeld, betekend dat er 6 deelnemers per zeiljacht zijn. Ook is het mogelijk om het gehele zeiljacht te huren, bijvoorbeeld als gezin. Boek je alleen, dan gaat het op indeling. Boek je met 2 personen, dan huur je automatisch een privé hut.

wave

Geen zorgen tijdens deze Zeilvakantie

Geen droom, maar werkelijkheid! Zeilen is daarom ook voor iedereen nu toegankelijk. Veilig, Zorgeloos en Betaalbaar, en het is Vakantie ! Bij het maken van de routes is er al rekening gehouden met de dag-afstanden. Zo blijft er voldoende tijd over om lekker te zwemmen en te snorkelen halverwege de dag.

Tijdens de vakantie periodes bestaat 80% van onze deelnemende jachten uit gezinnen. Zo is er een leuke mix van verschillende leeftijden voor het maken van vele vriendjes en vriendinnetjes.

wave

Meezeilen vertrekdata 2024

 

In het hoogseizoen zeilen we in een flottielje-groep.
Meezeilen kan wekelijks vanaf zaterdag vanaf 13 juli 2024 t/m 17 Augustus 2024.
Vertrek is zondag vanuit de haven van Sukosan nabij de historische stad Zadar.

Vertrekdata 100% gegarandeerd, data zijn definitief (beschikbaarheid opvraagbaar).

KRKA Tour 1-weekse, vertrek vanuit Sukosan KORNATIE Tour 1-weekse, vertrek vanuit Sukosan Dalmatië Tour 2-weekse, vertrek vanuit Sukosan NIEUW ! Noordelijke Dalmatië Tour  2-weekse, vertrek : Zadar / Suksoan
13 juli 2024
20 juli 2024  20 juli 2024
27 juli 2024  27 juli 2024 27 juli 2024  
 3 aug  2024  3 aug 2024 3 aug 2024
10 aug 2024 17 aug 2024

Het Zeiljacht

Het zeiljacht waarmee we gaan meezeilen maakt onderdeel uit van onze avontuurlijke flottieljes. Zo heb je veel gezelligheid onderling op het schip maar ook met de andere deelnemers van de flottielje. Tijdens de schoolvakantie periodes bestaan onze flottieljes grotendeels uit gezinnen. Een meezeil-vakantie tijdens deze periode is dan ook ideaal voor gezinnen! Meer informatie : flottielje zeilen.

Vakantie betekent ook ontspannen, daarom verblijf je bij ons op een modern 45ft zeiljacht voorzien van alle comfort. Zeiljachten voorzien van meerdere twee persoons hutten, meerdere douches en toiletten. Voldoende ruimte binnen maar ook buiten in de kuip en op het dek.

wave

In seizoen 2024 zeilen wij met diverse 45 of 46 ft zeiljachten. Dit zijn mee-zeiljachten voorzien van 4 cabines, 3 douches/wc binnen en een ruime kuip buiten mét zwemplateau. Ruime salon met keuken met magnetron/oven en 2 koelkasten.  Een welkom aan luxe  !

Meezeilen (in flottielje) : 850,- euro pp/per week !

wave

Een Meezeilvakantie op een ruim en jong zeiljacht, impressie :

Prijs & Informatie

Prijs per persoon, per week : 850,- euro pp. (betere prijs vind je niet !!)

Wat is inbegrepen?

Verblijven op een zeiljacht is een eenvoudige manier van reizen, maar wij proberen jouw reis zo aangenaam en ontspannen mogelijk te maken. De schipper neemt jou mee naar de mooiste locaties, azuurblauwe baaien, gezellige stadjes en nog veel meer super leuke bestemmingen. De Nederlandse Sail-Events-schippers zullen jullie betrekken bij het zeilen en bezorgen jou/jullie de beste week van je leven.

In aanvulling op deze zeilervaring, de fantastische locaties die we gaan bezoeken, en alle nieuwe vrienden die je hier zeker maakt, hierbij een overzicht wat wel / niet inclusief bij de prijs is inbegrepen.

Inclusief :

 • Accommodatie (bed in cabine)
 • Schipper-service + assistent(e) aan boord
 • Welkom aan boord borrel
 • Wifi
 • Supboard
  …………….
  Exclusief :
 • Reis naar bestemming
 • Avondeten en drinken aan wal
 • Excursies aan wal (vrij van deelname)
 • Handdoekenhuur (6 euro per set van 2)
 • Reserveringskosten 22.50 euro (dit is excl. SGR bijdrage 5,- euro pp)

Vaste kosten :

 • Schoonmaakkosten : 40,- euro pp. (incl. bedlinnen)
 • Toeristenbelasting : 1.50 euro pp/dag
 • Boordkas voor eten en drinken aan boord en havengelden. (180,-euro) 30,- euro per dag. (ter plaatse inleg).

Aantal deelnemers per zeiljacht : 6 personen
Aantal deelnemende zeiljachten : 8 tot maximaal 10

(Scherpere prijs garantie : elders een vergelijkbare zeilvakantie goedkoper gezien ? laat het ons weten, en ontvang 10% korting op onze prijs)
wave

Veelgestelde vragen

Met de auto naar Kroatië, kan dat?2020-11-17T14:43:12+01:00

Met de auto naar Kroatie, kan dat ?

De reistijden verschillen aangezien er in het hoogseizoen veel file’s kunnen zijn in Duitsland en Oostenrijk. Wij adviseren dan ook om halverwege een overnachting te plannen.

De afstand is vanaf Utrecht naar Pula 1300 km, naar Sukosan 1560 km, naar Split 1650 km.

Op of nabij alle havens zijn goede parkeerfaciliteiten. Vooraf zullen de parkeerkosten aan u voorgelegd worden. Kroatië is betreffende parkeren een veilig land.

Is een zeilvakantie ook leuk voor kinderen ?2020-11-17T09:27:26+01:00

Een flottielje zeilvakantie is fantastisch leuk voor kinderen. Vooral in de schoolvakanties zijn er altijd veel gezinnen met kinderen en zijn vriendschappen snel gesloten. Ook de routes zijn in deze periode afgestemd op gezinnen. Daarbij zijn de dag-afstanden wat korter en hierdoor is er extra veel tijd om lekker te zwemmen en te snorkelen in de mooie baaien die u onderweg tegen komt.

Welke verzekering past het beste bij een zeilvakantie ?2023-11-16T11:40:55+01:00
Een zeilvakantie is geboekt. Maar nu komt de vraag, …. welke verzekeringen pasten het beste bij een zeilvakantie ? 
Wanneer u kiest voor een actieve vakantie op het water met een gehuurde zeil- of motorboot zal een standaard reisverzekering uw verlies of schade niet verzekeren. 
Er zijn 3 verschillende verzekeringen die u kunt overwegen :
* Reisverzekering (voor uw waardevolle spullen en onvoorziene omstandigheden)
* Annuleringsverzekering (mocht u onverwacht niet op reis kunnen)
* VaarVakantie Polis (een verzekering die uw borgsom dekt)

 

Unigarant Waarborgsom- Reis en Annuleringsverzekering

Waarborgsom/gevolgschadeverzekering: 

Voor elk gehuurd zeiljacht betaalt u ter plaatse een waarborgsom (u neemt namelijk een zeiljacht mee die na uw zeilvakantie terug verwacht word in de thuishaven, en het liefst zonder schade)
Dit is uw eigen risico. D.m.v. de waarborgsom/gevolgschadeverzekering verzekerd u dit bedrag.
De premie van deze polis is € 44 (huursom tot 2.000 euro),  of € 88 euro (huursom vanaf 2.000 euro).  excl. administratiekosten en assurantiebelasting.
De verzekering dekt tot maximaal € 2.500 borg/eigen risico.
Met deze verzekering behoud je een eigen riscio  15% van het borgsom. 
Voorbeeld :  U heeft een eigen risico/waarborgsom van 2. 500, dan dekt deze borgverzekering 85%. Uw eigen risico van  15% over 2500 is  375.
Let op: lokaal betaald u wel de borgsom (dit kan contant of met creditcard). Pas bij schade (bij uitchecken) wordt het schade-bedrag inhouden op uw betaalde borgsom.  

Annuleringsverzekering: 

Een annuleringsverzekering biedt dekking als uw reis niet doorgaat of voortijdig moet worden afgebroken. Bijvoorbeeld door ziekte, overlijden van een naaste, onvrijwillege werkloosheid of een stukgelopen huwelijk. U krijgt de reissom dan helemaal of voor een deel terug. De annuleringsverzekering die wij aanbieden dekt ook wanneer een van de bemanningsleden COVID-19 test, en hierdoor niet kan afreizen naar de bestemming. Bij tien personen of meer dient u de groepsannulering polis erbij af te sluiten. Wanneer gewenst kunt u ook de vliegtickets meeverzekeren!
Let op: U dient de annuleringsverzekering binnen 5 werkdagen na de boekingsdatum af te sluiten.
Welke route vaart een flottielje in Kroatië ?2023-11-15T16:08:16+01:00

Beleving

Onze eigen flottielje route in Kroatië, welke met veel zorg zijn samengesteld. Door onze ervaring weten wij de mooiste baaien en dorpjes te vinden. Wij wijken graag af van de gebruikelijke route en bezoeken géén grote en dure jachthavens. Dus meren wij af aan de kade van authentieke dorpjes of onder de sterrenhemel in een mooie baai. Iedere dag is weer een nieuw avontuur met veel afwisseling.

Flottielje zeilen vanuit Sukosan

Ga mee met deze flottielje vanuit Sukosan (centraal Kroatië)  en zeil o.a. mee langs de vele eilanden van het Sibinik archipel of door het natuurgebied van de Kornati eilanden. Je bezoekt de KRKA watervallen bij Skradin. Tijdens de 2-weekse tour maak je kennis met het subtropische klimaat van het eiland Losinje in de Kvarner Regio.

Een relatief beschut gebied en zijn de afstanden gemiddeld 18 mijl. Hierdoor dus uitstekend geschikt voor gezinnen met jongere kinderen.

Keuze uit :

1 week  : Kornati-tour  met o.a. bezoek aan Nationaal park de Kornaten.

1 week  : Krka-tour  met o.a. bezoek aan Skradin bij het Sibenik archipel.

Nieuw : 2 weken :  Noord Dalmatië  Tour Een fantastische combinatie tour richting het noorden tot aan het subtropische eiland Losinj. Daar vandaan vervolgen we onze tour weer richting het zuiden langs de eilanden Dugi Otok, Iz en de Kornati eilanden. Een avontuurlijke tour met dorpjes, baaien en stadjes!

Let op : onze 2-weekse tours komen niet na 1 week terug in de start haven om een deel van de groep te wisselen! 

Populair :  2-weekse Dalmatië Tour tussen Zadar en Split

Als jaren onze favoriet.  De 2-weekse Dalmatie Tour waarbij we oude klassiekers en een nieuwe bestemmingen samen voegen in een groot avontuurlijke route. Het is een relaxte tour waar iedere zeiler van droomt.

Helaas : De 2-weekse tour vanuit Split hebben we laten vervallen door de enorme prijzen.

Havengelden of gezamenlijk eten in restaurants zijn niet meer (leuk) toegankelijk met een groep.

Waar kan ik goede vluchten vinden naar Kroatië?2020-11-17T15:48:15+01:00

Waar kan ik goede vluchten vinden naar Kroatie ?

Kom je met het vliegtuig dan vlieg je tegen lage tarieven vanuit :

Eindhoven met Ryanair naar Zadar.

Düsseldorf (Weeze)  met Ryanair naar Zadar.

Charleroi (België) met Ryanair naar Zadar.

Vanuit Rotterdam met Transavia naar Zadar en Split.

Vanuit Amsterdam met Easyjet of Croatian Airlines naar Pula,  Zadar,  Split en Dubrovnik.

Meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen.

Klanten reviews

Wat vinden andere klanten van onze service?

Beste SE Team,

Voor ons gezin wat dit de allereerste keer zeilen in het buitenland, en door het juiste advies en voorbereiding hebben wij een perfecte zeilvakantie beleefd. Wat fijn dat jullie ook in de haven aanwezig waren bij vertrek. Tot volgend jaar !

Gerard & co

Gerard Mons

Beste Jeffrey en Robbert,

Een vakantie om niet snel te vergeten.  Wat hebben wij genoten.

Wij zullen jullie aanbevelen bij onze fam en vrienden en komen zeker nog eens terug.

Suze gaat op zeilles in het voorjaar. ♥

Sven, Hugo, Marijke en Suze

Lieve Lu,

Meezeilen en in flottielje. Onze kinderen hebben genoten, en wij als ouders dan ook. Even spannend wie de schipper zou zijn, maar je hebt ons perfect aangevoeld. Veel privacy, super gezellige groep en goed uitgekozen locaties voor in de avonden.  Volgend jaar gaan we zeillessen volgen zodat we in toekomst zelf kunnen gaan zeilen. Grote dank.

Groeten van Anne Christien – Jort en de kinderen

Anne Christien
Ga naar de bovenkant