Meezeilen in Flottielje2023-09-03T20:15:14+02:00

Meezeilen (in een flottielje)

Meezeilen (in flottielje) betekent dat je als gezin, als vrienden groep of individueel aan boord gaat op een comfortabel zeiljacht waarop een vaste schipper aanwezig is.  Hierdoor kan je deze zeilvakantie zo actief maken als je zelf wilt. Lekker zonnen op het voordek óf neem het roer over van de ervaren schipper en zeil mee langs prachtige eilanden op azuurblauw water.

 • Ideaal als je geen of te weinig zeilervaring hebt

 • Ideaal als je “alleen” of met 2 reist !

 • Gezin-Meezeilen in het hoogseizoen

 • Prijs is maximaal 850,- euro pp/week

Meezeilen, hoe werkt dat precies ?

Een meezeilvakantie boek je als 1-weekse of 2-weekse vakantie. Tijdens deze zeiltochten wisselen we mooie ankerbaaien af met gezellige dorpjes. Overdag zit je lekker op het water en maken we een tussenstop om lekker te zwemmen/snorkelen en voor een lunch. Einde van iedere dag meren we af aan een kade en zoeken we de gezelligheid van oude dorpen en terrasjes op.

Om deel te nemen aan deze zeilvakantie heb je geen zeilervaring nodig. Wil je tijdens de vakantie wat leren van het reilen en zeilen aan boord van een modern zeiljacht? Geen probleem want de schipper geeft graag het roer aan jou over en brengt je de basis van het zeilen bij.

Meezeilen kan aan boord van een 4 cabine zeiljacht. Er worden 3 hutten verdeeld, betekend dat er 6 deelnemers per zeiljacht zijn. Ook is het mogelijk om het gehele zeiljacht te huren, bijvoorbeeld als gezin. Boek je alleen, dan gaat het op indeling. Boek je met 2 personen, dan huur je automatisch een privé hut.

wave

Geen zorgen tijdens deze Zeilvakantie

Geen droom, maar werkelijkheid! Zeilen is daarom ook voor iedereen nu toegankelijk. Veilig, Zorgeloos en Betaalbaar, en het is Vakantie ! Bij het maken van de routes is er al rekening gehouden met de dag-afstanden. Zo blijft er voldoende tijd over om lekker te zwemmen en te snorkelen halverwege de dag.

Tijdens de vakantie periodes bestaat 80% van onze deelnemende jachten uit gezinnen. Zo is er een leuke mix van verschillende leeftijden voor het maken van vele vriendjes en vriendinnetjes.

wave

Meezeilen vertrekdata 2024

 

In het hoogseizoen zeilen we in een flottielje-groep.
Meezeilen kan wekelijks vanaf zaterdag vanaf 13 juli 2024 t/m 17 Augustus 2024.
Vertrek is zondag vanuit de haven van Sukosan nabij de historische stad Zadar.

Vertrekdata 100% gegarandeerd, data zijn definitief (beschikbaarheid opvraagbaar).

KRKA Tour 1-weekse, vertrek vanuit Sukosan KORNATIE Tour 1-weekse, vertrek vanuit Sukosan Dalmatië Tour 2-weekse, vertrek vanuit Sukosan NIEUW ! Noordelijke Dalmatië Tour  2-weekse, vertrek : Zadar / Suksoan
13 juli 2024
20 juli 2024  20 juli 2024
27 juli 2024  27 juli 2024 27 juli 2024  
 3 aug  2024  3 aug 2024 3 aug 2024
10 aug 2024 17 aug 2024

Het Zeiljacht

Het zeiljacht waarmee we gaan meezeilen maakt onderdeel uit van onze avontuurlijke flottieljes. Zo heb je veel gezelligheid onderling op het schip maar ook met de andere deelnemers van de flottielje. Tijdens de schoolvakantie periodes bestaan onze flottieljes grotendeels uit gezinnen. Een meezeil-vakantie tijdens deze periode is dan ook ideaal voor gezinnen! Meer informatie : flottielje zeilen.

Vakantie betekent ook ontspannen, daarom verblijf je bij ons op een modern 45ft zeiljacht voorzien van alle comfort. Zeiljachten voorzien van meerdere twee persoons hutten, meerdere douches en toiletten. Voldoende ruimte binnen maar ook buiten in de kuip en op het dek.

wave

In seizoen 2024 zeilen wij met diverse 45 of 46 ft zeiljachten. Dit zijn mee-zeiljachten voorzien van 4 cabines, 3 douches/wc binnen en een ruime kuip buiten mét zwemplateau. Ruime salon met keuken met magnetron/oven en 2 koelkasten.  Een welkom aan luxe  !

Meezeilen (in flottielje) v.a. 795,- euro pp/per week !

wave

Een Meezeilvakantie op een ruim en jong zeiljacht, impressie :

Prijs & Informatie

Prijs per persoon, per week  :  v.a. 795,- tot 850,-  euro pp. (betere prijs vind je niet !!)

Wat is inbegrepen?

Verblijven op een zeiljacht is een eenvoudige manier van reizen, maar wij proberen jouw reis zo aangenaam en ontspannen mogelijk te maken. De schipper neemt jou mee naar de mooiste locaties, azuurblauwe baaien, gezellige stadjes en nog veel meer super leuke bestemmingen. De Nederlandse Sail-Events-schippers zullen jullie betrekken bij het zeilen en bezorgen jou/jullie de beste week van je leven.

In aanvulling op deze zeilervaring, de fantastische locaties die we gaan bezoeken, en alle nieuwe vrienden die je hier zeker maakt, hierbij een overzicht wat wel / niet inclusief bij de prijs is inbegrepen.

          Inclusief :

 • Accommodatie (bed in cabine)
 • Schipper-service + assistent(e) aan boord
 • Welkom aan boord borrel
 • Wifi
 • Supboard
  …………….
  Exclusief :
 • Reis naar bestemming
 • Avondeten en drinken aan wal
 • Excursies aan wal (vrij van deelname)
 • Handdoekenhuur (6 euro per set van 2)
 • Reserveringskosten 19.50 euro (dit is incl. SGR bijdrage)

Vaste kosten  :

 • Schoonmaakkosten : 40,- euro pp. (incl. bedlinnen)
 • Toeristenbelasting : 1.50 euro pp/dag
 • Boordkas voor eten en drinken aan boord en havengelden. (180,-euro) 30,- euro per dag.  (ter plaatse inleg).

Aantal deelnemers per zeiljacht : 6 personen
Aantal deelnemende zeiljachten : 8 tot maximaal 10

(Scherpere prijs garantie : elders een vergelijkbare zeilvakantie goedkoper gezien ? laat het ons weten, en ontvang 10% korting op onze prijs)
wave

Veelgestelde vragen

Met de auto naar Kroatië, kan dat?2020-11-17T14:43:12+01:00

Met de auto naar Kroatie, kan dat ?

De reistijden verschillen aangezien er in het hoogseizoen veel file’s kunnen zijn in Duitsland en Oostenrijk. Wij adviseren dan ook om halverwege een overnachting te plannen.

De afstand is vanaf Utrecht naar Pula 1300 km, naar Sukosan 1560 km, naar Split 1650 km.

Op of nabij alle havens zijn goede parkeerfaciliteiten. Vooraf zullen de parkeerkosten aan u voorgelegd worden. Kroatië is betreffende parkeren een veilig land.

Is een zeilvakantie ook leuk voor kinderen ?2020-11-17T09:27:26+01:00

Een flottielje zeilvakantie is fantastisch leuk voor kinderen. Vooral in de schoolvakanties zijn er altijd veel gezinnen met kinderen en zijn vriendschappen snel gesloten. Ook de routes zijn in deze periode afgestemd op gezinnen. Daarbij zijn de dag-afstanden wat korter en hierdoor is er extra veel tijd om lekker te zwemmen en te snorkelen in de mooie baaien die u onderweg tegen komt.

Welke route vaart een flottielje in Kroatië ?2020-11-17T09:58:14+01:00

Beleving

Onze eigen flottielje route in Kroatië, welke met veel zorg zijn samengesteld. Door onze ervaring weten wij de mooiste baaien en dorpjes te vinden. Wij wijken graag af van de gebruikelijke route en bezoeken géén grote en dure jachthavens. Dus meren wij af aan de kade van authentieke dorpjes of onder de sterrenhemel in een mooie baai. Iedere dag is weer een nieuw avontuur met veel afwisseling.

Flottielje zeilen vanuit Sukosan

Ga mee met deze flottielje vanuit Sukosan (centraal Kroatië)  en zeil o.a. mee langs de vele eilanden van het Sibinik archipel of door het natuurgebied van de Kornati eilanden. Je bezoekt de KRKA watervallen bij Skradin. Tijdens de 2-weekse tour maak je kennis met het subtropische klimaat van het eiland Losinje in de Kvarner Regio.

Een relatief beschut gebied en zijn de afstanden gemiddeld 18 mijl. Hierdoor dus uitstekend geschikt voor gezinnen met jongere kinderen.

Keuze uit :

1 week  : Kornati-tour  met o.a. bezoek aan Nationaal park de Kornaten.

1 week  : Krka-tour  met o.a. bezoek aan Skradin bij het Sibenik archipel.

2 weken :  Dalmatië  Tour Een fantastische combinatie tour richting het noorden tot aan het subtropische eiland Losinj. Daar vandaan vervolgen we onze tour weer richting het zuiden langs de eilanden Dugi Otok, Iz en de Kornati eilanden. Een avontuurlijke tour met dorpjes, baaien en stadjes!

Let op : onze 2-weekse tour komt niet na 1 week terug in de start haven om een deel van de groep te wisselen! 

Flottielje zeilen vanuit Split

Tijdens onze flottielje vanuit Split zeil je in het zuidelijke deel van Kroatië en zeil je mee naar beroemde eilanden als Hvar en Vis, bezoeken we de geboorte stad van Marco Polo op het eiland Korcula en maken kennis met de indrukwekkende natuur van het eiland Miljet. De eilanden in het zuiden zijn groter en de afstanden tussen de eilanden zijn ook wat groter dan in het centrale deel van Kroatië.

In het zuiden vaar je gemiddeld 20 mijl per dag en zeil je wat meer op open zee.

Keuze uit :

1 Week :  Hvar Tour Proef en ontdek dit stukje Kroatië en kom op locaties waar je alleen maar van kan dromen.

2 Weken : Marco Polo tour. Je zeilt in het kielzog van deze ontdekkingsreiziger en bezoekt zijn geboorte plaats op het eiland Korcula.

Let op : onze 2-weekse tour komt niet na 1 week terug in de start haven om een deel van de groep te wisselen! 

Waar kan ik goede vluchten vinden naar Kroatië?2020-11-17T15:48:15+01:00

Waar kan ik goede vluchten vinden naar Kroatie ?

Kom je met het vliegtuig dan vlieg je tegen lage tarieven vanuit :

Eindhoven met Ryanair naar Zadar.

Düsseldorf (Weeze)  met Ryanair naar Zadar.

Charleroi (België) met Ryanair naar Zadar.

Vanuit Rotterdam met Transavia naar Zadar en Split.

Vanuit Amsterdam met Easyjet of Croatian Airlines naar Pula,  Zadar,  Split en Dubrovnik.

Meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen.

Klanten reviews

Wat vinden andere klanten van onze service?

Beste SE Team,

Voor ons gezin wat dit de allereerste keer zeilen in het buitenland, en door het juiste advies en voorbereiding hebben wij een perfecte zeilvakantie beleefd. Wat fijn dat jullie ook in de haven aanwezig waren bij vertrek. Tot volgend jaar !

Gerard & co

Gerard Mons

Beste Jeffrey en Robbert,

Een vakantie om niet snel te vergeten.  Wat hebben wij genoten.

Wij zullen jullie aanbevelen bij onze fam en vrienden en komen zeker nog eens terug.

Suze gaat op zeilles in het voorjaar. ♥

Sven, Hugo, Marijke en Suze

Lieve Lu,

Meezeilen en in flottielje. Onze kinderen hebben genoten, en wij als ouders dan ook. Even spannend wie de schipper zou zijn, maar je hebt ons perfect aangevoeld. Veel privacy, super gezellige groep en goed uitgekozen locaties voor in de avonden.  Volgend jaar gaan we zeillessen volgen zodat we in toekomst zelf kunnen gaan zeilen. Grote dank.

Groeten van Anne Christien – Jort en de kinderen

Anne Christien
Ga naar de bovenkant