Zelf zeilen

wave

Verhuur Zeil-, en Motorjachten in diverse Europese landen, Flottielje-zeilen, Mee-zeilvakanties, en/of leren zeilen. In overleg stellen wij een reis voor u  samen die geheel aan uw wensen voldoet. U kunt zelf uw vertrekdatum, reisdoel(en), reisduur en budget bepalen.

Zeiljacht huren

Boek deze ultieme zeilvakantie en schipper zelf aan boord van je “privé” zeiljacht op één van onze verhuur bestemmingen. Zelfstandig zeilen door het gebied, bepaal je eigen koers en ervaar je de vrijheid die een zeilvakantie met zich meebrengt.

wave

Wij verzorgen het zeiljacht en uw gewenste extra’s en ons ervaren team zorgt ervoor dat alles op de haven voor uw vertrek geregeld is. Boodschappenservice,  handdoeken, gratis reddingsvesten voor de kinderen of een veiligheidsnet, een buitenboordmotortje bij de dinghy, wifi of een supboard.

Het enige wat u hoeft te doen is uw tas inpakken,  inchecken op de haven en genieten van de zeilvakantie!

Meezeilen

Meezeilen (Cabin Charter) betekent dat je als gezin, als vrienden groep of individueel inscheept op een comfortabel zeiljacht met minimaal 4 cabines. Je huurt dus 1 of meerdere cabines voor een vast bedrag.

Aan boord kan je de vakantie zo actief maken als je zelf wilt. Lekker zonnen op het voordek of neem het roer over van de ervaren schipper en zeil langs prachtige eilanden op azuurblauw water.

Of kies zelf een zeiljacht en wij verzorgen hierbij een ervaren Nederlandse of ervaren schipper.

Groepsreizen

Voor een geslaagde incentive hebben wij alles in huis. Met race jachten deelnemen aan een exclusieve regatta in Nederland of het buitenland. Of toch lekker cruisen en genieten van de omgeving. Vanuit diverse locaties worden incentives georganiseerd compleet met bijvoorbeeld hotelovernachtingen, vliegtickets en transfers.

wave

Een incentive is al mogelijk vanaf 8 personen en per dag te organiseren. Contacteer ons voor meer informatie. Wij denken graag met u mee!

Omdat wij zelf ook zeilers zijn, weten we wat voor u en uw bemanning belangrijk is. Daarom hebben een selectie gemaakt in de beste en modernste jachtvloot in veel landen, om aan al uw wensen tegemoet te komen. Door directe samenwerking met de beste charters, kunnen wij voortdurend blijven vernieuwen en er zeker van zijn dat onze zeiljachten speciaal zijn ontworpen voor uw comfort en zeilplezier.

Onze lokale partners zijn met zorg geselecteerd en werken wij vaak al jaren mee samen en garanderen optimale service.