Over Sail-Events

Sail-Events is een Nederlandse reisorganisatie, gevestigd in Hilversum.  Inmiddels alweer 15 jaar gespecialiseerd in het samenstellen van verschillende zeilvakanties , zoals flottielje-zeilen, bareboat, meezeilvakanties en verhuur van motorjachten.

 

PERSOONLIJKE BENADERING

Lu regelt alles vanuit Nederland. Van boekingen van deelnemers tot aan het reserveren van zeiljachten bij één van de 300 charterbedrijven. “We zijn echter veel meer dan een reisbureau”, legt Lu uit. “Vanaf het eerste moment benaderen wij onze klanten als uniek, verzorgen wij de complete zeilvakantie en geven wij advies over de zaken waarmee men rekening dient te houden. Jeffrey is tijdens het vaarseizoen samen met onze crew in Kroatië, en tijdens de zomervakanties ben ik ook 12 weken als steun en toeverlaat van deelnemers aanwezig. Sail-Events is is niet de grootste aanbieder van zeilvakanties, maar we willen wel de beste zijn en elke deelnemer een onvergetelijk avontuur meegeven naar huis.

Met Sail-Events bent u verzekerd van de beste waarde voor uw geld en de ruime keuze uit de moderne jachten. Jarenlange ervaring heeft Sail-Events geholpen een service te beiden die u niet snel zult vergeten. Laat ons deze ervaring met u delen en u helpen de beste locatie en het meest geschikte jacht te kiezen zodat u van een fantastische zeilvakantie kunt genieten.

Sail-Events is géén discount-charter maar garandeert kwaliteit door te kiezen voor goede jachten in het verhuur programma !

De hele team van Sail-Events wenst u alvast een fijne zeilvakantie!

Onze partners en/of handige links:

wave

Vacatures

FLOTTIELJE BEGELEIDERS (Duo’s)  Voorzien voor seizoen 2023

Zijn jullie die leuke en spontane collega’s die in staat zijn om zelfstandig flottieljes te begeleiden in Kroatië ?

Wij zoeken hiervoor met name duo’s.

Zijn jullie :

Minimaal 2 tot Maximaal 6 weken aaneengesloten beschikbaar om te zeilen in het buitenland, schipper & assistent(e).

Hebben jullie ervaring in het zeilen met groepen (gezin flottieljes).

Beschikken jullie over goede contactuele eigenschappen en sociale vaardigheden.

Vinden jullie jezelf een goede gastheer/vrouw.

Zijn jullie harde werkers maar kunnen ook genieten van de vakantiesfeer er omheen.

Heeft een van jullie technisch inzicht.

Vallen jullie in dezelfde leeftijdscategorie als onze doelgroep en huidige team (25-45 jaar).

Ben je in het bezit van Vaarbewijs 1 & 2, Marifooncertificaat of gelijkwaardige diploma’s.

Wij bieden:

Samen gaan we een (voor jou kosteloos) opleidingstraject in zodat je goed voorbereid en met de juiste ervaring de flottieljes kan gaan begeleiden. Deze opleiding word verzorgd door o.a. zeilschool Muiden.

Een goede en gezellige werksfeer.

Jong begeleiding-zeiljacht met eigen cabine aan boord en uiteraard een maandelijkse vergoeding. (o.b.v. 3000 euro per maand)

Begeleiding en coaching ter plaatse zodat je er niet alleen voor staat. Wil je ons team komen versterken en zoek je leuk, afwisselend en uitdagend werk?

Je hebt interesse? Neem dan contact met ons op !

ZEILINSTRUCTEURS CWO KAJUITZEILEN niveau 3/4

 

Formules-zeilen met groepen

Wij zijn op zoek naar zeilinstructeurs om ons team te versterken.Wij zoeken hiervoor met name instructeurs en instructrices met zeezeilervaring die eventueel ook inzetbaar zijn als flottielje-begeleiders.

Ben jij :

Een aantal dagen, weekenden of midweken beschikbaar om les te geven op het Marker- en IJsselmeer vanuit Muiden.

Heb je ervaring in het zeilen met groepen.

Beschik je over goede contactuele eigenschappen en sociale vaardigheden.

Val je in dezelfde leeftijdscategorie als onze doelgroep (25-45 jaar).

Ben je enthousiast om mee te helpen bij allerlei activiteiten door het hele jaar heen (beurzen, activiteiten voor klanten zoals open-dagen etc.)

Ben je in het bezit van Vaarbewijs 1 & 2, CWO Instructeursdiploma Kajuitzeilen Niv 3/4, en heb je ruimschoots ervaring als instructeur en zeil je zelf op kajuitjachten.

Wij bieden :

Een goede en gezellige werksfeer. Dagvergoeding en uiteraard worden reiskosten (in overleg) vergoed.

Begeleiding en coaching waar nodig zodat je er niet alleen voor staat. Interesse? Stuur ons een bericht!

Stage Reisadviseur Kroatië (m/v)

Wij zijn op zoek naar een leuke collega die ons team komt versterken.Wij zoeken hiervoor met name een liefhebber (m/v) voor Kroatië.

Jij bent :

Sta jij graag in contact met mensen via de telefoon, chat of e-mail? Ben jij zelfstandig en raak je niet in de stress als het druk is?

In verband met uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Reisadviseur Kroatië (m/v). Jij gaat samen met het team zoveel mogelijk mensen helpen om een ultieme vakantie te adviseren naar Kroatië. Hierbij adviseer en informeer je de klant over mogelijke reisbestemmingen en verstrekt deze per mail. Tevens help je ze bij het maken van een juiste keuze met betrekking tot de accommodaties. Maatwerk : Per aanvraag maak je een unieke offerte en kan je diverse back-office werkzaamheden uitvoeren zoals het invoeren van de reservering en het verwerken van documenten.
Je staat in nauw contact met de vele internationale partners van Kroatie.nl dus het spreken van goed Engels is wel belangrijk.

Wat bieden wij?

Naast een marktconform stagevergoeding bieden wij voldoende gelegenheid voor eigen inbreng, ideeën en creativiteit. Heb je bijvoorbeeld een idee voor een leuke actie, geef het vooral aan! Je komt in een leuk team te werken, we vragen flexibiliteit, maar bieden deze ook. We werken hard met z’n allen, maar gezelligheid met het team is misschien wel even belangrijk.

Wat zoeken wij?

We zijn op zoek naar een gezellige energieke collega met liefde voor reizen en met name, voor Kroatië. Een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken.

Wij zoeken iemand die beschikt over de volgende competenties:

  • Minimaal MBO-4 werk/denk niveau
  • Affiniteit met Kroatië
  • Commercieel en ondernemend
  • Flexibele instelling, iedere dag is anders ! (behalve de werktijden 😉
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Positiviteit en in voor een lolletje!

Je hebt interesse? Neem dan contact met ons op !