Over Sail-Events

Sail-Events is een Nederlandse reisorganisatie, gevestigd in Hilversum.  Inmiddels alweer 15 jaar gespecialiseerd in het samenstellen van verschillende zeilvakanties , zoals flottielje-zeilen, bareboat, meezeilvakanties en verhuur van motorjachten.

 

PERSOONLIJKE BENADERING

Lu regelt alles vanuit Nederland. Van boekingen van deelnemers tot aan het reserveren van zeiljachten bij één van de 300 charterbedrijven. “We zijn echter veel meer dan een reisbureau”, legt Lu uit. “Vanaf het eerste moment benaderen wij onze klanten als uniek, verzorgen wij de complete zeilvakantie en geven wij advies over de zaken waarmee men rekening dient te houden. Jeffrey is tijdens het vaarseizoen samen met onze crew in Kroatië, en tijdens de zomervakanties ben ik ook 12 weken als steun en toeverlaat van deelnemers aanwezig. Sail-Events is is niet de grootste aanbieder van zeilvakanties, maar we willen wel de beste zijn en elke deelnemer een onvergetelijk avontuur meegeven naar huis.

Met Sail-Events bent u verzekerd van de beste waarde voor uw geld en de ruime keuze uit de moderne jachten. Jarenlange ervaring heeft Sail-Events geholpen een service te beiden die u niet snel zult vergeten. Laat ons deze ervaring met u delen en u helpen de beste locatie en het meest geschikte jacht te kiezen zodat u van een fantastische zeilvakantie kunt genieten.

Sail-Events is géén discount-charter maar garandeert kwaliteit door te kiezen voor goede jachten in het verhuur programma !

De hele team van Sail-Events wenst u alvast een fijne zeilvakantie!

Onze partners en/of handige links:

wave

Vacatures

FLOTTIELJE BEGELEIDERS (Duo’s) VOOR ZOMER 2021

Voor het seizoen 2021 zijn wij op zoek naar leuke en spontane collega’s die in staat zijn om zelfstandig flottieljes te begeleiden in Kroatië.

Wij zoeken hiervoor met name duo’s.

Zijn jullie :

Minimaal 2 tot Maximaal 6 weken aaneengesloten beschikbaar om te zeilen in het buitenland, schipper & assistent(e).

Hebben jullie ervaring in het zeilen met groepen (gezin flottieljes).

Beschikken jullie over goede contactuele eigenschappen en sociale vaardigheden.

Vinden jullie jezelf een goede gastheer/vrouw.

Zijn jullie harde werkers maar kunnen ook genieten van de vakantiesfeer er omheen.

Heeft een van jullie technisch inzicht.

Vallen jullie in dezelfde leeftijdscategorie als onze doelgroep en huidige team (25-45 jaar).

Zijn jullie enthousiast om mee te helpen bij allerlei activiteiten door het hele jaar heen(beurzen, activiteiten voor klanten zoals open-dagen etc.) Niet verplicht.

Ben je in het bezit van Vaarbewijs 1 & 2, Marifooncertificaat of gelijkwaardige diploma’s.

Wij bieden:

Samen gaan we een (voor jou kosteloos) opleidingstraject in zodat je goed voorbereid en met de juiste ervaring de flottieljes kan gaan begeleiden. Deze opleiding word verzorgd door o.a. zeilschool Muiden.

Een goede en gezellige werksfeer.

Jong begeleidingszeiljacht met eigen cabine aan boord en uiteraard een maandelijkse vergoeding.

Begeleiding en coaching ter plaatse zodat je er niet alleen voor staat. Wil je ons team komen versterken en zoek je leuk, afwisselend en uitdagend werk?

Je hebt interesse? Neem dan contact met ons op !

ZEILINSTRUCTEURS CWO KAJUITZEILEN NIVEAU 3/4 ZEILSCHOOL MUIDEN

Wij zijn op zoek naar zeilinstructeurs om ons team te versterken.Wij zoeken hiervoor met name instructeurs en instructrices met zeezeilervaring die eventueel ook inzetbaar zijn als flottielje-begeleiders.

Ben jij :

Een aantal dagen, weekenden of midweken beschikbaar om les te geven op het Marker- en IJsselmeer vanuit Muiden.

Heb je ervaring in het zeilen met groepen.

Beschik je over goede contactuele eigenschappen en sociale vaardigheden.

Val je in dezelfde leeftijdscategorie als onze doelgroep (25-45 jaar).

Ben je enthousiast om mee te helpen bij allerlei activiteiten door het hele jaar heen (beurzen, activiteiten voor klanten zoals open-dagen etc.)

Ben je in het bezit van Vaarbewijs 1 & 2, CWO Instructeursdiploma Kajuitzeilen, en heb je ruimschoots ervaring als instructeur en zeil je zelf op kajuitjachten.

Wij bieden :

Een goede en gezellige werksfeer. Dagvergoeding en uiteraard worden reiskosten (in overleg) vergoed.

Begeleiding en coaching waar nodig zodat je er niet alleen voor staat.

Interesse? Stuur ons een bericht!