Veel mensen vragen ons ieder jaar aan het einde van de zomer ….. ; “Wat doen jullie eigenlijk in de winterperiode?” ….. deze vraag kon ons ook regelmatig een beetje  irriteren, want begreep men dan dan echt niets van onze werkzaamheden??

Maar het is ook een logische vraag, want het is ook wel een bijzonder beroep. In de winter wordt er immers niet veel gevaren, en in de zomer zitten we altijd met ons team in Kroatië, Italië en Griekenland.

Regelmatig gaven wij als  antwoord :  “op vakantie” of “luizenmoeder zijn “.

Het klopt, in de zomerperiode staan wij 7 dagen per week, 24 uur echt aan.  Maar in de winterperiode kan er 7 dagen per week zeilvakanties geboekt worden. Wij maken de schema’s en routes klaar, nieuwe bestemmingen bezoeken.

Een full-time job ? Niet helemaal, want wij maken ook graag tijd (ook tijdens de bekende “kantoor-uren”) voor ons ‘social live‘.  Onze kinderen, familie en vrienden zijn heel belangrijk(ste) voor ons. 😉

Deel uitmaken van dit geweldig team ?  Als schipper(m/v), instructeur, flottieljebegeleider(s), Ambassadeur of “gewoon” Vriend ?     Altijd welkom.