Een beetje een late reactie, maar dat heeft alles met drukte te maken.
We wilden jullie nog wel bedanken voor alle steun en organisatie. We hebben echt een geweldige vakantie gehad. En waarschijnlijk ook verdiend, want na twee dagen met de auto in de regen te hebben gereden kwam bij overdracht van de boot opeens het zonnetje tevoorschijn. Prima zeilgebied ook. Je kan echt alle kanten op. De ontvangst van de Kroaten was hartverwarmend: antwoord op alle vragen, goede uitleg over de boot en jawel, ze spreken zowat alle talen. De meest relevante (Engels, Duits). De inspectie bij terugkomst was verrassend: een duiker onder de kiel door om dergelijke te inspecteren. Prima dus. Klein aandachtspuntje: de wisseldag was zaterdag, erg druk dus. Vooraf digitaal inchecken is inderdaad super geregeld door jullie. Wij waren daardoor zo klaar. Eindafrekening van de diesel was op hele reële basis, we hadden absoluut niet het gevoel dat we pootje werden gelicht.
6 Dagen in de zon en mooie, stevige wind kunnen zeilen, prima gegeten overal en keurig ontvangen door de bevolking. Kroatië is echt een aanrader.  Overigens vreemd dat de boot niet afsluitbaar was: het slotje van de entree was kapot: niemand maakte zich daar druk over overigens.
Al met al dus geen enkele wanklank. Integendeel, we kijken nog steeds terug op een geweldige week in Kroatië.
Sterker nog, omdat we zo aangenaam zijn ontvangen willen we volgend jaar weer terug. Ongeveer dezelfde periode (begin mei 2024) en dan het liefst vier dagen. Ik hoop dat jullie tegen die tijd eens een keer een mooie aanbieding willen doen?
met vriendelijke groet,  Rudi